About IKO

IKO nv

De Europese IKO hoofdzetel en het R&D centrum van de groep bevinden zich in Antwerpen, België. Vanuit de hoogtechnologische bitumenfabriek in Antwerpen worden onze producten al sinds 1911 naar meer dan 70 landen verscheept. Zweden, Finland, IJsland, Emiraten, Madagaskar, Marokko,… geen klimaat is ons vreemd. Onze membranen worden wereldwijd toegepast in uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Zowel voor industriële als particuliere gebouwen heeft IKO een pasklare oplossing. We staan ondertussen al meer dan 100 jaar aan de top in de markt.

Naast de productie van bitumen dakbanen produceert IKO ook alle aanverwante accessoires voor dakbanen. Het totaalgamma omvat IKO enertherm hoogwaardige isolatieplaten, IKO flexia vloeibare waterdichtingen en IKO pro complementaire waterdichting zoals primers en lijmen.

Het totaalaanbod vanuit IKO nv omvat tevens IKO road wegenbouwproducten en ook de doe-het-zelver kan met IKO producten aan de slag met ons specifieke Aquaplan gamma.

IKO enertherm  |  IKO flexia  |  IKO pro  |  IKO road  |  IKO nv  |  Aquaplan

IKO Group

Sinds 2000 maakt IKO nv deel uit van de Canadese groep IKO, wereldmarktleider in waterdichtingsproducten met een wereldwijd netwerk van fabrieken en verkooporganisaties. IKO is een familiebedrijf dat al drie generaties lang actief is en nog lang op deze manier wenst verder te werken. Met meer dan 30 fabrieken en 4500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. De IKO producten zijn overal ter wereld terug te vinden in de woningbouw, commerciële bouwtoepassingen en engineeringsystemen.

about-iko1

Technische fiches verzenden via email