Bake for Life 2019

Bake for Life 2019

Bij IKO vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen voor het goede doel. Daarom organiseerde we voor de 3e maal onze IKO Bake for Life en die was er boenk op! (want 3 maal is tenslotte scheepsrecht).

Wat is nu het concept van Bake for Life? Wél, aan onze IKO medewerkers werd gevraagd om van hun hart een oven te maken en te bakken voor het goede doel! Natuurlijk zijn er in de kookwereld niet enkel fantastische koks nodig, maar ook een vakkundige jury. Deze verantwoordelijkheid namen ook onze IKO medewerkers op zich. Voor een vrijstaand bedrag mochten de lekkere creaties aan de proeftest onderworpen worden en een stem voor de lekkerste én de mooiste creatie uitgebracht worden. Onze winnaars werden van een mooie prijs voorzien en de andere bakkers kregen een troostprijs voor hun harde werk. 

Maar het belangrijkste is natuurlijk het opgehaalde bedrag. Trots kunnen wij meedelen dat we dankzij de Bake for Life en een genereuze bijdragen van het management €2000,- hebben binnengehaald! Dit doneren wij met veel plezier aan de vzw Hondenboot in Antwerpen. Hun missie om competente assistentiehonden te trainen en deze te matchen aan de juiste hulpbehoevende persoon vinden wij een prachtig initiatief! 

Kortom, een geslaagde 3e editie van onze Bake for Life. Op naar de volgende editie en het volgende goede doel!

#IKOPushingLimits

Technische fiches verzenden via email