De hoogdag van het jaar voor de plat dak professional!

De hoogdag van het jaar voor de plat dak professional!

Ontdek het complete IKO gamma op Belgian Roof Day!

U bent een echte plat dak professional? Een dakdekker pur sang? Dan heeft u vrijdag 29 november vast met een hele grote rode stip in uw agenda gezet! Of… u heeft u op zijn minst een digitale reminder gepland op deze dag. Want die vrijdag trekken we met ons allen naar de Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden voor de enige en echte Belgian Roof Day!

Kom zeker en vast eens langs op de twee IKO standen en ontdek onze plat dak oplossingen, uitgelegd door onze aanwezige plat dak experts. IKO is en blijft uw professionele partner waar u terecht kan met al uw plat dak vragen. En mochten we het nog niet zijn (die geprefereerde partner) dan overtuigen wij u graag tijdens een informeel gesprek op onze stand!

Onder de begeleiding van een “echt IKO biertje” krijgt u de kans om het complete IKO gamma te ontdekken én daarbij ook ons allernieuwste IKO secura systeem met Carrara technology. Een nieuw éénlaags bitumineus zelfklevend waterdichtingssysteem voor platte daken. Door bewezen IKO technologieën te koppelen aan de voordelen van een bitumineuze dakdichting creëerde IKO een uniek dakdichtingssysteem waarbij veiligheid op het dak, snelheid van werken en duurzaamheid moeiteloos gecombineerd worden. Maar woorden zijn maar woorden. Kom daarom dit nieuwe systeem zelf bekijken en voelen op de beurs.

En… omdat IKO overtuigd is van “een gezonde geest” in een “gezond lichaam” zorgen wij ook voor de nodige ontspanning op onze stand. Wat nu weer?? Horen wij u vragen? Wel die vraag laten we nog even onbeantwoord. Maar laat ons u beloven dat er die dag GEEN verliezers zijn op de IKO stand(en). U zult het u niet beklagen!!!

Bezoek IKO op Belgian Roof Day

IKO doet de IKO bitumineuze waterdichtingssystemen, inclusief IKO isolatie, voor u uit de doeken op stand 89. Maar daarnaast willen we u ook graag laten kennismaken met de IKO vloeibare waterdichtingssystemen. Naadloze membranen die snel en vlamvrij geplaatst worden. Maar ook de perfecte oplossingen voor alle detailleringsvraagstukken. Deze systemen en oplossingen kunt u terugvinden op stand 82. Ook daar staan onze IKO experten u op te wachten en verdiepen wij ons graag in het vinden van de oplossing voor uw probleem.

Naar aloude traditie vindt u tussen de verschillende standen door gratis lekker hapjes en verfrissende drankjes. De dag zal sneller voorbij zijn dan u denkt!

Vergeet u wel niet even op voorhand te registreren. Zo kunt u vlot binnen. Wij zetten de registratielink voor u hier onderaan.

Nog een kleine tip… de parking is te betalen (6€) cash of met bancontact!

 

U komt toch ook? Wij zien u daar!
Het IKO team

Technische fiches verzenden via email