IKO enertherm

IKO enertherm

Vanuit onze kennis in dakdichting, isolatie en vloeibare waterdichting ontwikkelen en produceren we nieuwe producten die samen een perfect totaalsysteem vormen voor nieuwbouw en renovatieprojecten in de bouwindustrie.

Binnen de IKO Group, ontwikkelt, produceert en distribueert IKO Insulations innovatieve isolatieproducten op basis van PIR onder de merknaam IKO enertherm. Het uitgebreide gamma van isolatieplaten is perfect afgestemd op de andere IKO producten.

Dat wil zeggen: 1 totaalleverancier voor een perfect waterdicht en duurzaam dak.

Presteren is grenzen verleggen

De vraag naar hoogrenderende isolatieproducten voor de bouw neemt almaar toe. Om daaraan tegemoet te komen, investeert IKO Insulations voortdurend in Research& Development. Dat is nodig om producten te maken die steeds opnieuw de grenzen verleggen inzake energieprestaties en isolatiewaarde. Om tot een baanbrekend en kwalitatief hoogstaand product te komen is een nauwkeurige evenwichtsoefening vereist waarbij materialen, vorm, eigenschappen en techniek feilloos op elkaar afgestemd worden, in functie van de uiteindelijke toepassing. Dit is wat IKO Insulations onderscheidt.

iko enertherm

IKO enertherm en topsport

Het steeds weer verleggen van de grenzen van isolatiewaarden en het energiebehoud én het op elkaar afstemmen van alle factoren die bijdragen tot een topprestatie is te vergelijken met wat topsporters doen. Ook topsporters moeten voortdurend de grenzen van hun eigen kunnen verleggen: een betere tijd, betere conditie, meer doelpunten, betere techniek… Hun topprestaties behalen ze niet alleen door keihard te trainen, maar door een combinatie van factoren (voeding, mentale focus, materiaal, …).

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we voor u een aparte website rond onze IKO enertherm isolatieproducten.

Technische fiches verzenden via email