IKO protect wordt IKO flexia

IKO protect wordt IKO flexia

Zelfde kwaliteit, extra mogelijkheden voor vloeibare waterdichting

Het vroegere IKO protect vloeibare waterdichtings gamma is van naam veranderd. De vloeibare oplossingen van IKO kregen niet alleen een nieuwe merknaam, het vloeibare gamma is ook verder uitgebreid. Vanaf nu vindt u uw vertrouwde topkwaliteit, professionele ondersteuning én extra voordelen onder de naam IKO flexia.

Met IKO flexia biedt IKO een gamma van hoogwaardiger waterdichtingssystemen aan. Onze oplossingen zijn een volwaardig alternatief voor én een waardevolle aanvulling op de traditionele dichtingsmembranen in bitumen en kunststof, zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten.

Vloeibare oplossing voor elke soort waterdichting

We hebben het gamma verder uitgebreid. U krijgt in het overzichtelijk productgamma IKO flexia nu nog meer opties en extra voordelen: 

  1. We introduceren IKO hybritech Roof en IKO hybritech Detail, twee nieuwe één-component, solventvrije en isocyanaatvrije waterdichtingssystemen voor de behandeling van daken, dakdetails, funderingen en complexe voegen.
  2. We breiden de esthetische afwerkingen voor balkons en dakterassen uit, met oa nieuwe RAL-kleuren, IKO micro Chips en de strakke IKO design afwerking.

Tip! Wilt u de nieuwe naam kennen van uw vertrouwd product? Hier vindt u een handige conversietabel!

Nieuwe naam, zelfde voordelen

Ook al verandert de naam, u kan blijven rekenen op dezelfde topkwaliteit. Profiteer onder meer van:

    • Naadloos waterdicht membraan
    • Minimale opbouwhoogte en gering gewicht
    • Veilige vlamvrije plaatsing
    • Snel en eenvoudig complexe vormen behandelen
    • Uitgebreide keuze kleuren en esthetische afwerking

Met IKO flexia verleggen we opnieuw onze grenzen om u nog beter te ondersteunen. De bewezen kwaliteit van dit gamma vloeibare waterdichtingsproducten is waarschijnlijk een ideale oplossing voor een van uw volgende projecten. Ook handig is dat u deze producten perfect kan combineren met onder meer IKO enertherm isolatie, IKO roofing en IKO pro liquids.

Technische fiches verzenden via email