IKO summa

Dé dakrol voor elk seizoen

IKO summa is een totaal nieuwe bitumineuze waterdichting die u, als vakman, toelaat om een uiterst kwalitatief eindresultaat op te leveren. Fier zijn op uw harde werk was nog nooit zo eenvoudig. In welk seizoen dan ook.

Waarom IKO summa ...

Vier seizoenen, één dakrol

Deze nieuwe generatie van bitumineuze waterdichting – gemaakt van PolyOlefin Elastomer bitumen – is ongeëvenaard! De IKO summa hecht zich perfect aan alle types ondergrond, zowel bij koud als bij warm weer.

Geschikt voor alle oppervlakken

De IKO summa plaatst u met het grootste gemak! U installeert de dakrol moeiteloos op zowel grote als kleine oppervlakken en daar waar meer detailafwerking vereist is.

Nooit meer voetafdrukken

Een knap resultaat zonder zichtbare voetafdrukken, want daar heeft u met IKO summa nooit meer last van. Onze nieuwe dakrol garandeert een perfecte beloopbaarheid tijdens de plaatsing.

Duurzaam en ecologisch

De summa bestaat voor een groot deel uit gerecycleerd materiaal en kan op zijn beurt ook gerecycleerd worden. Daarnaast is de IKO summa geschikt voor ph-neutraal regenwater recuperatie dankzij de minerale afwerking met leischilfers.

... daarom IKO summa!

Getest en goedgekeurd

Ontdek het zelf

IKO summa dakrol verdelers

Bekijk hier bij welke dichtstbijzijnde verdeler u terecht kunt voor een IKO summa dakrol.

iko summa verzekerde garantie

Gratis Verzekerde Garantie

Bij aankoop van de IKO summa krijgt u gratis de IKO Verzekerde Garantie cadeau.

Technische fiches verzenden via email