Is jouw dak klaar voor de strengere isolatienormen in 2020?

Is jouw dak klaar voor de strengere isolatienormen in 2020?

Is jouw dak al klaar voor de strengere isolatienormen in 2020?
Isoleer nu je dak met IKO-garantie en profiteer van alle voordelen!

De overheid wil dat woningen energiezuiniger worden. Zo moeten in 2020 de daken van alle woonhuizen en appartementen geïsoleerd zijn. Een woning kan dan zelfs ongeschikt verklaard worden als het dak niet of onvoldoende is geïsoleerd. Voldoet jouw dak nog niet aan de nieuwe normen? Ga dan voor een dak met IKO-garantie: altijd prima geïsoleerd en kwaliteit gegarandeerd.

 

Je dak isoleren met 10 jaar complete garantie
Je kan nu je plat dak laten renoveren met een unieke garantie. Als een door IKO erkende dakdekker jouw plat dak plaatst ben je zeker dat je dak prima geïsoleerd is en perfect waterdicht. Meer nog: wij geven je zelfs gratis 10 jaar complete garantie op je dak! Wilt u voor uw project ook genieten van de IKO verzekerde garantie? Vraag meer info over de IKO verzekerde garantie en de IKO certified contractors via onze website.

 

Isoleer meteen goed en krijg een premie
De nieuwe normen vragen een minimum isolatiedikte van ongeveer drie centimeter. Het is echter veel interessanter om meteen beter te isoleren. In de totale renovatiekost speelt de dikte van de isolatie maar een geringe rol. Als je minstens 10 cm isolatie plaatst, zit je meteen voor vele jaren ‘safe’. De hogere investering voor het isoleren van een ongeïsoleerd dak met 10 cm IKO enertherm ALU in plaats van 3 cm verdien je namelijk binnen de drie jaar terug. Je profiteert dus al op korte termijn van een enorme besparing op de energiefactuur en de extra isolatie geeft een mooie meerwaarde op uw eigendom. Bovendien krijg je dan van de Vlaamse overheid een isolatiepremie van €6/m².

isolatienorm 2020

Wil jij een plat dak isoleren en renoveren met alle voordelen van onze waterdichte IKO-garantie?
Laat ons iets weten! Wij helpen je heel graag verder!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]