Plat dak isolatie

IKO, uw partner voor plat dak isolatie.

Voor een plat dak zijn de isolatieplaten van IKO de meest aangewezen technologie voor een perfect geïsoleerd, waterdicht en duurzaam dak.

Ontdek de IKO plat dak isolatie

isolatie platte dak

IKO enertherm ALU


IKO enertherm ALU is een 100 % CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije isolatieplaat voor plat dak isolatie met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaags gasdicht aluminium complex.

IKO enertherm MG


IKO enertherm MG is een 100 % CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije isolatieplaat voor plat dak isolatie met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, gecacheerd aan beide zijden met een geperforeerd gecoat glasvlies.

IKO enertherm BM


IKO enertherm BM is een 100 % CFK’s, HCFK’s of HFK’s vrije isolatieplaat voor plat dak isolatie met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, gecacheerd aan één zijde met een polypropyleen gebitumineerd zand- en talkvrij glasvlies en aan de andere zijde een geperforeerd gecoat glasvlies.

IKO enertherm ALU TAP


IKO enertherm ALU TAP is een afschot isolatieplaat voor plat dak isolatie uit 100 % CFK’s, HCFK’s of HFK’s met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaags gasdicht aluminium complex.

Meer informatie over plat dak isolatie?

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we voor u een aparte website rond onze IKO enertherm isolatieproducten.

Technische fiches verzenden via email