Ontdek onze roofing producten

Roofing, ook gekend als bitumen dakbedekking, is de beste keuze voor het afwerken van platte daken.

IKO heeft verschillende roofing producten (ook gekend als bitumen dakdichtingsoplossingen) voor elke type werk, ondergrond en plaatsing.

Onderlagen en toplagen

Bij nieuwbouw of renovatie dient er zowel een onderlaag als een toplaag roofing worden aangebracht.

Wanneer er bij renovatie boven op een bestaande roofing dakbedekking kan werken, dan fungeert die als onderlaag en dient er enkel nog een nieuwe toplaag te worden aangebracht. Maar wat is nu juist het verschil tussen een onderlaag en een toplaag? In tegenstelling tot de onderlaag, is de toplaag voorzien van een groene of grijze leislag. IKO beschikt over een ruim assortiment top- en onderlagen, die geschikt zijn voor de afwerking van platte daken.

Voordelen van IKO roofing producten

Bitumineuze dakbedekking

Lange levensduur


Met een bewezen levensduur van meer dan 35 jaar is roofing een duurzame en veilige keuze voor het platte dak.

Extra sterk


De hoge ponsweerstand, die inherent is aan het bitumenproduct, in combinatie met een tweelaagse toepassing, geeft een ongeziene bescherming van het dak ongeacht de toebedeelde functionaliteit.

Klimaatweerstand


De intrinsieke eigenschappen van bitumen maken dat de membranen probleemloos kunnen geplaatst worden in alle klimaten en seizoenen.

Esthetiek


Een roofing dak, met roofing dakbedekking, is een mooi en strak dak. Kiest u nu voor een wit, luchtzuiverend en koelend dak of een zwart, elegant en design dak, met de IKO bitumen membranen is alles mogelijk.

Grijswaterrecuperatie


Water is een kostbaar goed. Grijswaterrecuperatie wordt dus steeds belangrijker. Roofing is uitermate geschikt voor de recuperatie van regenwater.

Technische fiches verzenden via email